DETTA ÄR EN UTSKRIFT FRÅN LIFE SCIENCE SWEDEN
Artikelns webbadress: http://www.lifesciencesweden.se/jobb-karriar/interaktiv-karta-over-svensk-life-science/

Interaktiv karta över svensk life science

Så gjorde vi kartan

Life Science Swedens kartläggning bygger på samtliga cirka 4 000 svenska aktiebolag som är registrerade inom life science-relevanta näringsgrenar, som ”Bioteknisk forskning och utveckling”, ”Läkemedelstillverkning” och ”Partihandel med medicinsk utrustning och apoteksvaror”. Vi har därefter kompletterat listan med börsnoterade life science-bolag inom andra näringsgrenar.

Onoterade bolag inom andra näringsgrenar, exempelvis ”Dataprogrammering”, är inte med i sammanställningen trots att de i vissa fall kan ha koppling till life science-sektorn. Bolag utan relevant post- eller besöksadress syns inte heller på kartan.

På kartan är bolagen färgkodade efter näringsgren och skalade efter omsättningen i det senaste registrerade bokslutet. Där kan du själv panorera och zooma ner till gatunivå, eller filtrera för att bara visa bolag inom vissa näringsgrenar eller omsättningsintervall.

Läs mer om Life Science Swedens kartläggning av den svenska life science-branschen.

Copyright 2014 Mentor Communication

Tänk på att du själv ansvarar för innehållet i din artikelkommentar som står utanför vårt ansvarigutgivarskap.

One Response to “Interaktiv karta över svensk life science”

  1. Olle Bergman

    Bra jobbat — mycket användbart. Kommer den att få förklarande text på engelska så småningom? Jag skulle gärna dela den med vänner i viken på olika platser i Europa.


SENASTE NYTT