23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vilket vin bör du välja?

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Det kan ha sina sidor att välja vin när du ska ha med dig till en bjudning.

Om du är helt aningslös kan du alltid satsa på att ta med dig något bubbligt. Det uppskattas alltid och fungerar överraskande bra med riktigt mycket. Visste du att det fungerar till sushi, t ex? Om du känner att du vill undvika bubblorna blir det kanske en fråga om rött eller vitt? Så länge det rör sig om drickat innan maten, är det en fråga om vad du föredrar. Är det vitt vin du tar med dig, kan du med fördel välja USAs mest sålda vin, och ta med dig en Chardonay. Hade du istället tänkt dig något rött, är Pinot Noir alltid ett bra val. I båda lägena kan du vara relativt säker på att de flesta kommer att uppskatta det.

Vinets alla tillbehör
Det finns riktigt mycket runt om vinet som du kanske funderar på. Det är både förvaring av vin och glasen du ska dricka av. Och en massa presentgimmicks förstås. Men det får du med nästan oavsett vad vi pratar om. På en sida som wineandbarrels hittar du det mesta som rör vin, utom just vinet då. Det kan vara väl värt en titt på deras sida om du börjat intressera dig för vin och gärna vill ha lite mera än bara ett traditionellt barskåp.

Egen bjudning
Det kan vara en fördel att ha lite olika viner på lager. Du kan inte räkna med att dina gäster ens håller sig till vitt till fisk och rött till kött. Det finns de som håller sig strikt till en av varianterna. Det kan vara skönt att kunna trolla fram en flaska och bjuda den ena gästen, som inte följer traditionen. På så vis kan du inkludera hela sällskapet och vara en bra värd, oavsett gäster.

 

 

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063