23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Shiva Hobbi Nowzari ny Talent Specialist på PharmaRelations

| Medlemsnyhet | Företag PharmaRelations AB

Vi välkomnar Shiva Hobbi Nowzari till PharmaRelations, vår femte Talent Specialist inom affärsområdet Medical Interim Services i Sverige för att kunna möta både ökande förfrågningar från befintliga kunder och ett större antal nya kunder.

Shiva har över 10 års erfarenhet från läkemedelsindustrin och kommer att arbeta med vår konsultverksamhet inom Medical inkluderat RA, QA, PV med kundansvar. Shiva för med sig gedigen förståelse för kundbehov inom bland annat farmakovigilans och Regulatory Affairs både globalt, nordiskt och nationellt. Hon har även erfarenhet från konsultperspektivet då hon arbetat som PharmaRelations-konsult baserad hos ett flertal stora och små bolag samt även In House på PharmaRelations kontor. Med Shiva stärker vi vårt Medical team ytterligare med både kompetens och nätverk för att kunna erbjuda de bästa konsultlösningarna till våra kunder.

För mer information vänligen kontakta

Eva Bremberg, eva.bremberg@pharmarelations.se eller telefon 070-165 22 76

Om PharmaRelations
PharmaRelations är ett nordiskt snabbt växande konsult- och interimsföretag specialiserat inom Life Science. Vi tillhandahåller kompetens av hög kvalitet genom tjänsterna uthyrning, ”consulting” och rekrytering. Vår drivkraft är att skapa värde för kunder och utveckling för medarbetarna inom olika sektorer av branschen. PharmaRelations kunder är företag inom Läkemedel, Medicinteknik, Bioteknik, Egenvård, Dentalvård och Animal Health. Företaget är marknadsledande inom området på den svenska marknaden. www.pharmarelations.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
PharmaRelations AB

Box 4070
169 04 Solna
Sverige
PharmaRelations AB

Sänd till en kollega

0.078