23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Bli av med frissigt hår - så gör du

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Frissigt eller krusigt hår kan vara riktigt jobbigt och svårt att bli av med.

Många lider av torrt hår och det kan finnas många olika orsaker till att du är drabbad. Håret kan förändras vid sjukdomar, stress eller av andra orsaker. Men sen är det också så att många som har tjockt hår vill ha tunt och fint hår - och tvärtom. Det gäller att inte sträva efter det man inte har - utan istället acceptera läget och göra det bästa av situationen. 

För dig som lider av frissigt hår så kan produkterna HairLust Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm hjälpa. Allt fler använder idag hårbalsam och det är en perfekt produkt för dig som har krusigt hår. Hos HairLust hittar du massor av bra produkter för dig som vill ta hand om ditt hår på bästa. Genom att ta hand om håret med rätt produkter kan du få ett mer lättskött hår.

Vad beror du frissigt hår på?
Generna styr mycket, men även behandlingar och årstiderna kan påverka. Den kalla luften utomhus och den varma, torra inomhus kan göra håret statiskt och elektriskt. Det är bra att använda serum på toppar och längder, eller en olja som “lugnar” håret. Dessutom är det bra att klippa topparna regelbundet - eftersom frissigt hår är skört och lätt kan dela sig.

Gå gärna till en frisör och visa vilken kvalitet du har
Köp sedan en bra lugnande kräm, olja och bra schampo samt balsam och inpackning. Det är själva grunden. Har du tjockare och grövre hår så behöver du förmodligen en annan kräm än den som har tunnare och finare hår. 

Hårstylingapparater och kemiska behandlingar kan påverka hårets kvalitet. Plattänger eller hårtorkar kan göra håret torrt och frissigt. Och problemen brukar bli värre ju mer luftfuktigheten ökar. Frissigt hår betyder torrt hår, och det betyder brist på fukt och naturliga oljor. Människor som lever i fuktiga klimat är därför mer benägna att drabbas av torrt och frissigt hår. 

Men kom ihåg att även om du lider av frissigt hår och det kan bero på gener och väderlek så finns det saker du kan göra åt problemen. Det är viktigt att hela tiden hålla håret friskt - och det gör du med rätt produkter från HairLust. 

Med hjälp av våra goda råd kan du säkert ta hand om ditt hår på allra bästa sätt. Lycka till med att ta hand om ditt hår!

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.094