23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Framhäv dina tavlor och posters på bra sätt

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Vad du har på dina väggar kan visa en hel del om dig som person. Det är inte fel att inreda hemma med posters och tavlor på olika sätt.

Det ger ett varmare intryck av ditt hem än om du har kala väggar. Det finns en mängd olika sätt du kan framhäva dina tavlor och posters på. Det är inte ens ett måste att ha dem på väggen om du inte vill. Du kan ha dina bilder på väggen så väl som skapa något helt nytt. Ett tips är att du tar en vajer som du spänner upp på väggen. Sedan kan du med hjälp av klädnypor fästa olika posters på den. Du kan därmed byta ut dem efter humör eller säsong.

Att välja motiv
När du ska köpa posters eller tavlor så finns det ju en hel del olika motiv att välja på. Det är inte så viktigt vad själva motivet föreställer, så länge det är något du tycker om. Det som dock kan vara bra är att fundera på färgskala och om du ska blanda olika motiv eller köra samma tema. En tavla kan även passa olika bra beroende på rum. Det är bra att ta tavlan eller poster mellan rummen för att känna av var den passar bäst. När du bestämt ett rum den passar i, testa olika ställen i rummet där den passar bäst att hänga eller ställa.

Samla tavlor i grupp
Att gruppera tavlor på en vägg, så att de skapar en enhet är något som är mycket populärt. Det går att variera i all oändlighet egentligen. Det är då du kan få fram din personlighet på ett bra sätt. Här är det enkelt att blanda olika motiv, så väl som att du kan ha fotografier, tavlor och posters om vartannat. Om du inte är säker på hur du ska hänga dem, lägg ut dem på golvet framför dig. Du kan då gruppera dem där och testa olika kombinationer. Saker att fundera på då du skapar din tavelvägg är att ha bra linjer. Det är bra att hålla linjen antingen i överkant eller nederkant, för mer harmoni. Tänk även över hur du vill ha det med mellanrummen mellan de olika tavlorna. Det är mer harmoniskt med lika stora tomrum mellan dem. Utöver tavlor och posters i din tavelvägg så lan du även mjuka upp det med hjälp av andra inredningsdetaljer. Som exempel spegel, en hängande växt eller en snygg hatt.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.079