23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Sanera med ozon

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

En trend som blir allt vanligare är att sanera hemma, med hjälp av ozon.

Idag kan det finnas både dålig lukt och mögel i våra hem. För att få bort det på ett bra sätt så kan man satsa på en ozongenerator. Just att sanera med ozon är något man har gjort länge för att göra rent vatten så väl som för att ta död på virus, bakterier med mera inom sjukvården. Det är inte ovanligt att saneringsfirmor även de använder sig av ozon. Det för att sanera bort lukter som mögel, tobaksrök eller brandrök. Det går nu att göra på egen hand, genom att köpa en egen ozongenerator.

Satsa på en bra ozongenerator
Om du vill sanera hemmet så är det smart att använda en ozongenerator. Det finns en bra som heter Ozoneair. Det är en helautomatisk maskin som går att använda i hemmet, i husbilen, i bilen, i förrådet, ja alla platser som har en dålig lukt. Ozon är effektivt att använda, bra mycket effektivare än vanliga rengöringsmedel. Genom att använda dig av Ozoneair så omvandlar den maskinen syret i luften till ozon. Det är en gas som har molekyler som består av tre syreatomer. Efter saneringen så sönderfaller den till att bli vanligt syre igen. Ozon kommer även åt överallt. Det eftersom den kan tränga in och luktsanera i stort sett överallt. Den kan ta bort gamla lukter som så att säga satt sig i din inredning. Så är det ett hem som är inrökt sedan länge, så är ozon ett effektivt sätt att få bort det. Med ozon går det att få bort så kallad omöjliga stanker, som annars är svåra att bli av med.

Använd en Ozoneair
Det är enkelt att använda dig av en Ozoneair. Innan du påbörjar sanering med den maskinen, så är det några enkla förberedelser. Bland annat ska du täppa till frånluftsventilerna i det rum du ska sanera. Ta även ut växter och djur från det rummet, samt öppna upp alla skåp och lådor. Tejpa sedan dörrens och fönstrens springor. Sedan är det bara att koppla in maskinen till eluttaget. Du anger hur många kvadratmeter det är som ska saneras samt startar maskinen. Sedan låter du den vara, i det stängda utrymmet tills det är klart. Du bör vänta cirka två timmar efter att maskinen jobbat klart innan du går i rummet där den står. Då kan du vädra ut.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063