23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

PharmaRelations stärker sin interna farmakovigilansavdelning

| Medlemsnyhet | Företag PharmaRelations AB

Helena Tidlund börjar hos PharmaRelations som Senior Pharmacovigilance Specialist.

PharmaRelations stärker genom förvärvet sin roll inom Pharmacovigilance (PV) och utökar möjligheten för läkemedelsföretag att hyra senior PV-expertis och få stöttning inom farmakovigilansområdet.

Helena har en bred erfarenhet inom farmakovigilans, forskning och utveckling med kliniska prövningar och icke-interventionsstudier med ca 26-års erfarenhet från industri och 8 års erfarenhet från myndighet.  Hon kommer senast från en tjänst som Farmakovigilansinspektör med funktionsansvar för farmakovigilans-inspektioner på Läkemedelsverket och har varit Sveriges representant i arbetsgruppen för farmakovigilansinspektörer på europeiska läkemedelsmyndigheten, EMA. Helena har genomfört ett flertal inspektioner där Läkemedelsverket är ansvarig myndighet på EU-nivå och även flera inspektioner i samarbete med andra myndigheter. Helena har också tidigare erfarenhet som Senior klinisk prövningsledare inom industrin.

Vi är mycket glada för det tillskott som Helena Tidlund bidrar med till PharmaRelations i form av kompetens, kunskap och nätverk inom farmakovigilansområdet.” säger Fredrik Anjou, CEO på PharmaRelations.

För mer information vänligen kontakta
Ulrika Lundahl, ulrika.lundahl@pharmarelations.se, tel. 070-165 22 54 eller
Helena Tidlund, helena.tidlund@pharmarelations.se, tel.070-165 22 51


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
PharmaRelations AB

Box 4070
169 04 Solna
Sverige
PharmaRelations AB

Sänd till en kollega

0.052