23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

PharmRelations utökar sin verksamhet med Clinical Services

| Medlemsnyhet | Företag PharmaRelations AB

Claudia Jørgensen Rankine tar rollen som Clinical Talent Manager och positionerar PharmaRelations inom Clinical Research.

PharmaRelations bygger vidare på sin fortsatta framgång genom rekryteringen av Claudia Jørgensen Rankine i Danmark. Claudia ska etablera och utveckla den nya avdelningen inom Clinical Research. Tillskottet av interim, tidsbegränsade och rekryteringslösningar för våra kunder gör PharmaRelations till en fullserviceleverantör för läkemedelsindustrin i hela Norden.

Claudia har mer än 14 års internationell rekryteringserfarenhet inom läkemedelsindustrin. Hon har arbetat för både kliniska forskningsorganisationer och specialrekryteringsbyråer i Norden och Storbritannien. Claudia har haft olika befattningar, inklusive Team Manager, Recruitment Trainer och senast, Recruitment & Business Development Director.

”Jag är stolt över att kunna hjälpa läkemedelsindustrin och i slutändan att hjälpa till att förbättra liv med integritet, professionalism och en affärspartnerstrategi. Jag är glad att få vara del av ett begåvat team som helhjärtat delar mina värderingar. Att få möjlighet att introducera service inom Clinical Research till våra kunder är en ära och utmaning jag tycker om, säger Claudia Jørgensen Rankine.

För att få veta mer kontakta Claudia, claudia.rankine@pharmarelations.dk, +45 8622 6722

Om PharmaRelations
PharmaRelations är ett nordiskt snabbt växande konsult- och interimsföretag specialiserat inom Life Science. Vi tillhandahåller kompetens av hög kvalitet genom tjänsterna Uthyrning, ”Consulting” och Rekrytering. Vår drivkraft är att skapa värde för kunder och utveckling för medarbetarna inom olika sektorer av branschen. PharmaRelations kunder är företag inom läkemedel, medicinteknik, bioteknik, egenvård, dentalvård och Djurhälsovård. Företaget är marknadsledande inom området på den svenska marknaden. www.pharmarelations.com


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
PharmaRelations AB

Box 4070
169 04 Solna
Sverige
PharmaRelations AB

Sänd till en kollega

0.078