23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

PharmaRelations förstärker sin verksamhet i södra Sverige

| Medlemsnyhet | Företag PharmaRelations AB

Vi är mycket glada att få välkomna Stefan Lind som konsultchef inom Medical Interim Services hos PharmaRelations med ansvar för Skåne.

- Det är väldigt roligt att få välkomna Stefan Lind. Att rekrytera en så erfaren person inom Life Science till PharmaRelations är oerhört viktigt för våra konsulttjänster inom Life Science i Skåne. Stefan bidrar till våra etablerade och nya kunder med sitt nätverk och erfarenhet med fokus på konsultlösningar inom Medical Affairs, Regulatory; Kvalitet och farmakovigilans, säger Eva Rämme Bremberg, Hed of Medical Interim Services på PharmaRelations.

Stefan har 25 års erfarenhet från lokala och globala roller i läkemedelsindustrin, främst inom Medical Affairs men också från andra delar inom läkemedelsutveckling, både som ledare och specialist. Han har arbetat med lanserade produkter och utvecklingsprojekt i både sen och tidig fas på läkemedelsbolag i Öresundsregionen.

- Jag kommer att använda mitt nätverk från tidigare positioner i Sverige och Danmark för att etablera långsiktiga samarbeten med företag och kunder i området. Jag är väldigt glad bli en del av teamet hos PharmaRelations, säger Stefan Lind.

 För mer information, vänligen kontakta

 Stefan Lind, stefan.lind@pharmarelations.se, tel. 070-165 22 45

 Om PharmaRelations

PharmaRelations är ett nordiskt snabbt växande konsult- och interimsföretag specialiserat inom Life Science. Vi tillhandahåller kompetens av hög kvalitet genom tjänsterna Uthyrning, ”Consulting” och Rekrytering. Vår drivkraft är att skapa värde för kunder och utveckling för medarbetarna inom olika sektorer av branschen. PharmaRelations kunder är företag inom läkemedel, medicinteknik, bioteknik, egenvård, dentalvård och Djurhälsovård. Företaget är marknadsledande inom området på den svenska marknaden. www.pharmarelations.com


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
PharmaRelations AB

Box 4070
169 04 Solna
Sverige
PharmaRelations AB

Sänd till en kollega

0.062