23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

3 naturliga hälsoknep som inte är en bluff

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Det kommer alltid finnas människor som påstår att läkemedel är farligt och att det går att bota cancer med eteriska oljor. Eller att man kan dricka kolloidalt silver för att förebygga coronaviruset.

Det är farligt att lyssna på dessa uppenbara lögner, men allt fler och fler förstår också att naturliga läkemedel inte är svaret på det mesta.

Det finns givetvis fortfarande hälsoknep som är helt naturliga som kan förebygga andra ting – som stress och ångest eller trötthet och torra läppar. 3 av våra favorit-hälsoknep som INTE är en bluff listar vi nedan.

Frukt och grönsaker motverkar sjukdomar
Ett hälsoknep som ingen läkare kan förneka är frukter och grönsaker positiva inverkan på människor hälsa. De är laddade med fiber, vitaminer, mineraler och många antioxidanter, varav några har potenta biologiska effekter. Studier visar också att de människor som äter mycket grönsaker och frukt lever längre, samt har en lägre risk för att drabbas av hjärtsjukdomar, typ 2-diabetes, fetma och många andra sjukdomar. Samtidigt sägs det att de som tänker på vad de äter också tenderar att röra på sig regelbundet, vilket som ger ytterligare hälsofördelar.

Yoga kan förebygga stress och öka ens välmående
Förutom de fysiska fördelarna med yoga kan denna träningsform även hjälpa människor att hantera stress och öka sitt välmående. Yoga är en kombination av meditation och kroppsliga rörelser, vilket kan hjälpa till att förbättra en persons mentala välbefinnande. Regelbunden yoga skapar ett lugn i sinnet, samtidigt som det ökar kroppens medvetenhet och därmed lindrar kroniska stressmönster som kan uppstå i vardagen.

Sociala relationer är avgörande för ett långt liv
Att njuta av livet och upprätthålla en krets av stöttande vänner och en kärleksfull familj är en avgörande del för en god hälsa. Faktum är att studier har visat att det är lika farligt med isolation och total ensamhet under en längre tid som det är med att röka för mycket cigaretter. Människor med bra sociala nätverk är mindre benägna att få en förkalkning i artärerna, som är ett tecken på en hjärtsjukdom. Det vill säga att sociala relationer är avgörande för att kunna leva ett långt och hälsosamt liv.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.078