23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

PharmaRelations Recruitment team växer

| Medlemsnyhet | Företag PharmaRelations AB

PharmaRelations Recruitment team växer

Erik kommer närmast från en tjänst som rekryteringskonsult inom Engineering på Hays Specialist Recruitment. Han kommer att rekrytera inom segmentet Medical Engineering, då efterfrågan från våra kunder inom Medicinteknik har ökat markant det senaste året.

Helena Marteus, nordiskt ansvarig för permanent rekrytering, ”vi är enormt glada över att Erik börjar hos oss på PharmaRelations. Eriks förmåga att hitta och interagera med kandidater på en marknad där det råder kompetensbrist kommer att ge oss än mer kapacitet att ge våra kunder möjligheten att anställa rätt kandidater”

För mer information vänligen kontakta

Helena Marteus, helena.marteus@pharmarelations.se, tel. 070-165 22 59

Erik Wallin, erik.wallin@pharmarelations.se, tel. 070-165 22 44

Om PharmaRelations

PharmaRelations är ett nordiskt konsult- och interimsföretag specialiserat inom Life Science. Vi tillhandahåller kompetens av hög kvalitet genom tjänsterna uthyrning, ”consulting” och rekrytering. Vår drivkraft är att skapa värde för kunder och utveckling för medarbetarna inom olika sektorer av branschen. PharmaRelations kunder är företag inom Läkemedel, Medicinteknik, Bioteknik, Egenvård, Dentalvård och Animal Health. Företaget är marknadsledande inom området på den svenska marknaden. www.pharmarelations.se

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
PharmaRelations AB

Box 4070
169 04 Solna
Sverige
PharmaRelations AB

Sänd till en kollega

0.047