23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny Digital Solutions Manager till PharmaRelations

| Medlemsnyhet | Företag PharmaRelations AB

Henrik Ahlqvist blir ny Digital Solutions Manager på PharmaRelations. Henrik har mer än 12 års branscherfarenhet från digital utveckling hos läkemedelsföretag som Meda, Sobi, GSK och Gilead.

”Vi i läkemedelsbranschen har ju länge försökt addera digitala kontaktytor till det fysiska mötet, men det är kanske först under pandemin som det digitala kundmötet blivit högsta prioritet. Digitaliseringen har pågått under många år och nu inser allt fler företag att det är dags att kliva upp ett trappsteg. Vi pratar numera inte bara digital transformation utan även digital acceleration”, säger Henrik Ahlqvist.

PharmaRelations Digital Solutions hjälper läkemedelsföretag i Norden att skapa fler och bättre digitala kundmöten. Interimskonsulter för långvariga uppdrag eller digitala experter för specifika projekt som digital strategi, brand planning eller produktlansering.

”Vi har letat efter en kollega med kompetens inom det digitala fältet och med intresse för människor, försäljning och med ett naturligt driv och fokus på resultat. Vi tror att Henriks breda erfarenhet, inte bara från Life Science-industrin, kommer att gagna inte bara våra kunder utan även oss på PharmaRelations. Henrik besitter en viktig kompetens som kommer att ta oss till nästa nivå. Han har i stora drag beskrivit sina planer för mig och kan vi bara genomföra en bråkdel av dessa kommer det att göra stor skillnad. Genom att anställa Henrik för vi oss nu redo för att ta den digitala arean till en ny nivå”, säger Anders Tjerngren, Head of Commerical på PharmaRelations.

”Vårt team på PharmaRelations är fantastiskt, med enorm erfarenhet och kunskap, sammanlagt mer än 150 års erfarenhet i branschen och består av psykologer, beteendevetare, säljare, naturvetare och tandläkare. Alla med en stark vilja att göra ett fantastiskt jobb, stora kontaktnät, egen erfarenhet att falla tillbaka på och en ödmjuk och professionell attityd. Jag är mycket nöjd med att kunna ansluta ytterligare en nyckelspelare till mitt fantastiska team. Henrik kommer att passa väl in i vår kultur och hans erfarenhet av att själv ha jobbat som konsult kommer väl till pass som Digital Solutions Manager. Affärsområdet Commercial har haft en god tillväxt det senaste året och genom att vi nu får in Henrik har jag högt ställda förväntningar på fortsatt framgång för teamet. Välkommen till teamet Henrik!” säger Anders Tjerngren.

För mer information vänligen kontakta

Anders Tjerngren, anders.tjerngren@pharmarelations.se eller telefon 070-165 22 79

Henrik Ahlqvist, henrik.ahlqvist@pharmarelations.se eller telefon 070 768 51 10
https://www.pharmarelations.com/digital

Om PharmaRelations

PharmaRelations är ett nordiskt snabbt växande konsult- och interimsföretag specialiserat inom Life Science. Vi tillhandahåller kompetens av hög kvalitet genom tjänsterna uthyrning, ”consulting” och rekrytering. Vår drivkraft är att skapa värde för kunder och utveckling för medarbetarna inom olika sektorer av branschen. PharmaRelations kunder är företag inom Läkemedel, Medicinteknik, Bioteknik, Egenvård, Dentalvård och Animal Health. Företaget är marknadsledande inom området på den svenska marknaden. www.pharmarelations.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
PharmaRelations AB

Box 4070
169 04 Solna
Sverige
PharmaRelations AB

Sänd till en kollega

0.094