23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Heta tips om bra padelkläder

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Gillar du snabba tag och intensiva sporter? Är du en person som älskar att spela tennis eller padeltennismatcher?

Då kommer den här artikeln att vara extra intressant för dig. Här fokuseras det på vilka padelkläder som passar och vilka trender du bör bara bekant med samt vem passar sporten.

Låt oss först koncentrera på kläderna som är betydelsefulla för en bra prestanda. Välj helst ett varumärke som bevisat sig ha god kvalité och lång hållbarhet. Själva sporten ställer höga krav på utrustningen då det kräver en stor rörelsefrihet kombinerad med komfort. Satsa gärna på kläder som torkar snabbt och har en bra absorberingsförmåga. En högintensiv sport innebär i de flesta fall att man svettas mycket, därför ska kläderna kunna absorbera fukten snabbt och smidigt för att hålla kroppen relativ torr. Finns det egentligen några trender när det kommer till padel? Den frågan besvarar vi näst.

Trender du kan fokusera på 

Ja, man kan gott säga att det finns trender när det kommer till padelkläderna. Den klassiska lösningen för herrarna är att bära en kortarmad skjorta och shorts till. Pikétröjor som en alternativ lösning är också populära.

Damerna väljer helst ett linne som följer kroppsformen på ett fint sätt och en kort kjol därtill. Allt vanligare är det att se tjejer iklädda i korta klänningar istället för den tvådelade varianten beskriven i föregående mening. Klänningar anses vara med kvinnliga och eleganta vilket gör dem även mer populära.

Trenderna i padelklädkollektionerna handlar oftast om tillverkningsmaterial och färg. Det nyaste är att satsa på ljusa färger speciellt för de övre delarna. Vit är en färg som de flesta föredrar. Att matcha en vit övre del med mörka shorts (för herrarna) eller kjol (för damerna) är något som många föredrar idag. Neutrala nyanser förknippas oftast med elegans och det kan vara orsaken till att den nyaste trenden går i de färgerna.

Padeltennis? Vem passar sporten?

Padeltennis likt klassisk tennis är en sport som utmärker sig med hög intensitet. Det betyder att ifall du vill njuta av sporten till fullo så måste du tycka om snabba tag. Förutom intensiteten gäller det även att ha en förkärlek för lagsport. Många padeltennismatcher omfattar 4 spelare vilket betyder att du ska ha en partner under träningen eller matchen. En stark lagkänsla, bra strategi och samspel står i fokus för alla lagsporter. Samma gäller även padeltennis. För att sammanfatta så passar sporten alla som gillar högintensiva träningar och att spela i lag med någon.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.078