23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

SDS-gruppen blir ett Great Place to Work!

| Medlemsnyhet | Företag SDS Life Science

Certifieringen innebär att SDS konkurrerar om att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser.

SDS Life Science tillsammans med systerbolaget SDS MedTeQ certifierade enligt Great Place to Work. Certifieringen bygger på de högt ställda kraven på företagskulturen och medarbetarnas upplevelser.

 - Certifieringen får ändå ses som ett kvitto på att vi gör många bra saker inom SDS, säger VD Gösta Hiller.

Great Place to Work bygger i huvudsak på en medarbetarundersökning och en utvärdering av arbetsplatskulturen. Medarbetarundersökningen bygger på 30 års studier och är den vanligast använda medarbetarundersökningen i världen idag. Men det är kulturen som lägger grunden för medarbetares upplevelse av en arbetsplats och därför ingår även en inventering av organisationskulturen. En hög ranking i båda dessa delar ger en certifiering i Great Place to Work, ett bevis för att arbetsplatsen upplevs på ett sätt som ökar attraktion för både befintliga och potentiella anställda.

 - Som nyligen utexaminerad tror jag att det är viktigt att man kommer till en bra arbetsplats med en sund organisationskultur. Det är definitivt en av de huvudsakliga anledningarna till att jag fick upp ögonen för SDS, säger Adam Svender, marknadskoordinator.

Att hitta nya medarbetare, samtidigt som man lyckas hålla en låg personalomsättning är ofta nyckelfaktorer för att skapa framgångsrika och lönsamma bolag. Detta är något som kännetecknar ett Great Place to Work-företag.  En certifierad organisation har i snitt 50% lägre personalomsättning i jämförelse med genomsnittliga svenska organisationer. 

OBS! Bilden är tagen innan coronapandemin.

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
SDS Life Science

Svärdvägen 23
281 33 Danderyd
Sverige
SDS Life Science

Sänd till en kollega

0.078