23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Sara Bodeby börjar hos PharmaRelations som PV Specialist

| Medlemsnyhet | Företag PharmaRelations AB

Genom förvärvet av Sara Bodeby, stärker PharmaRelations sin roll inom Pharmacovigilance (PV) och utökar möjligheten för läkemedelsföretag att hyra senior PV-expertis och få stöttning inom farmakovigilansområdet.

Sara har 9 års erfarenhet inom farmakovigilans varav 8 års erfarenhet från myndighet. Hennes senaste tjänst på Läkemedelsverket innebar veterinärt och humant farmakovigilansarbete och deltagande i arbetsgrupper för veterinär farmakovigilans på Europeiska läkemedelsmyndigheten, EMA. Sara har under åren skapat sig en bred erfarenhet av de olika delarna inom farmakovigilans såsom signalspaning, databasimplementering, medicinsk granskning, kvalitetssystem, utbildningar och fallhantering inkl. VedDRA kodning. Sara har också arbetat med den nya veterinära farmakovigilanslagstiftningen.

Det är väldigt roligt att få välkomna Sara Bodeby till vårt snabbt växande team av seniora PV experter” säger Fredrik Anjou, CEO på PharmaRelations.

För mer information kontakta:
Ulrika Lundahl, ulrika.lundahl@pharmarelations.se or +46 70 165 22 54

Om PharmaRelations
PharmaRelations är nordisk marknadsledare inom konsult- och rekryteringstjänster till Life Science-industrin. Vi samarbetar med några av de bästa och mest innovativa bolagen i Norden. Vår drivkraft är att skapa värde och utveckling för våra kunder och kandidater med våra konsultjänster, outsourcinglösningar och rekrytering av specialister.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
PharmaRelations AB

Box 4070
169 04 Solna
Sverige
PharmaRelations AB

Sänd till en kollega

0.172