23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

PharmaRelations välkomnar konsultchef Viktoria Lindström

| Medlemsnyhet | Företag PharmaRelations AB

Vi är mycket glada att få välkomna Viktoria Lindström som konsultchef inom Medical Interim Services hos PharmaRelations.

- Jag är väldigt glad att vi har rekryterat Viktoria Lindström. Hon har ett stort nätverk inom Life Science baserat på flera år inom konsulttjänster och rekrytering inom detta område och hennes gedigna vetenskapliga bakgrund är väsentlig för att förstå förutsättningar för olika uppdrag. Viktoria kommer att ansvara för några stora kunder inom Pharma och ytterligare stärka våra medicinska konsulttjänster inom MedTech-segmentet, säger Eva Bremberg, Head of Medical Interim Services på PharmaRelations.

Med Viktoria är vi nu sju konsultchefer i Medical Interim-teamet i Sverige. Vi ser ett ökat intresse för våra flexibla kompetenslösningar på marknaden och ökad efterfrågan på konsulter inom det medicinska såsom QA, RA, PV, Clinical och Medical Affairs samtidigt som det finns ett stort intresse bland kandidaterna att bli en PharmaRelations-konsult. Vi växte 33% LY inom Medical Interim i Sverige och rekryteringen av Viktoria är avgörande för att möta framtida behov hos våra befintliga och nya kunder. Vi kan hjälpa kunder i alla fyra nordiska länder (Sverige, Danmark, Finland och Norge) eftersom vi samarbetar med våra kollegor på PharmaRelations-kontor.

- Jag kommer att använda mitt nätverk och erfarenhet från tidigare positioner för att etablera långsiktiga samarbeten med företag och kunder i området. Jag är väldigt glad att få gå med i laget, säger Viktoria Lindström.

För mer information, vänligen kontakta
Viktoria Lindström, viktoria.lindstrom@pharmarelations.se, tel. +46 (0) 70 165 22 39.

Om PharmaRelations
PharmaRelations är nordisk marknadsledare inom konsult- och rekryteringstjänster till Life Science-industrin. Vi samarbetar med några av de bästa och mest innovativa bolagen i Norden. Vår drivkraft är att skapa värde och utveckling för våra kunder och kandidater med våra konsultjänster, outsourcinglösningar och rekrytering av specialister. www.pharmarelations.com


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
PharmaRelations AB

Box 4070
169 04 Solna
Sverige
PharmaRelations AB

Kataloger mm.

Sänd till en kollega

0.064