23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

PharmaRelations stärker sin danska verksamheten

| Medlemsnyhet | Företag PharmaRelations AB

PharmaRelations stärker den danska verksamheten och anställer Jens Knud Maarup som Head of Commercial Interim, Danmark. 


För att hålla jämna steg med de ökade kraven på konsulttjänster från den danska Life Science-marknaden, anställer PharmaRelations Danmark Jens Knud Maarup som Head of Commercial Interim, Danmark. 
Jens Knud Maarup började sin karriär inom läkemedelsindustrin och har haft olika nationella och nordiska roller i både läkemedels-, medicinteknik- och konsultföretag.

Jens har främst arbetat i olika kommersiella roller, med försäljning, marknadsundersökningar, försäljningsexcellens, management, strategi och affärsutveckling. De senaste två åren har Jens arbetat i rekryteringsbranschen med fokus på rekrytering och vikariat till Life Science Industry i Danmark. Med sin gedigna bakgrund är Jens den perfekta matchen för PharmaRelations. 

"Jag är superstolt över att vara med i PharmaRelations i Danmark och jag ser fram emot att samarbeta med olika Life Science-företag i Danmark och hitta bra interimslösningar inom det kommersiella området." Varmt välkommen till Jens! 

Om PharmaRelations 
PharmaRelations är nordisk marknadsledare inom konsult- och rekryteringstjänster till Life Science-industrin. Vi samarbetar med några av de bästa och mest innovativa bolagen i Norden. Vår drivkraft är att skapa värde och utveckling för våra kunder och kandidater med våra konsultjänster, outsourcinglösningar och rekrytering av specialister. www.pharmarelation.com 

För mer information kontakta  
Jens Knud Maarup, jens.maarup@pharmarelations.dk  +45 54334320 or 
Kim Raabymagle, Country Manager Denmark, kim.raabymagle@pharmarelations.dk, +45 51199197 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
PharmaRelations AB

Box 4070
169 04 Solna
Sverige
PharmaRelations AB

Sänd till en kollega

0.111