23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

PharmaRelations förstärker - ny konsultchef i Västsverige

| Medlemsnyhet | Företag PharmaRelations AB

För att möta ökande efterfrågan hos PharmaRelations på konsulttjänster inom Life Science har vi rekryterat Aina Illiano som konsultchef Medical Interim med ansvar för Göteborgsregionen.

– Jag är väldigt glad att få välkomna Aina Illiano till vårt fantastiska team. Att rekrytera ännu en så erfaren person är oerhört viktigt för våra konsulttjänster inom Life Science i Västsverige. Aina kommer att bidra med ett enormt nätverk och djup förståelse för kompetensbehov inom Life Science med fokus på Medical Affairs, Regulatory, Quality och Pharmacovigilance till våra nuvarande och framtida kunder. Behöver du konsulttjänster eller vill jobba hos oss i Västsverige är Aina din lokala kontaktperson säger Eva Bremberg, nordisk chef för Medical Interim Services på PharmaRelations.

Aina har cirka 20 års erfarenhet från läkemedelsindustrin främst som linjechef och projektledare inom farmakovigilans och kliniska prövningar, senast som Pharmacovigilance Science Director på AstraZeneca. Under pandemin har hon byggt upp och bemannat Covid-vaccinationscenter i Göteborg, Borås och Trollhättan.

– Jag är verkligen exalterad över att skapa långsiktiga samarbeten och bygga upp det lokala PharmaRelations-teamet i Västsverige, säger Aina Illiano.

För mer information vänligen kontakta

Aina Illiano, aina.illiano@pharmarelations.se, tel. +46 70 165 22 83

Om PharmaRelations

PharmaRelations är marknadsledare inom konsulttjänster för life science-industrin i Norden. Vi är specialiserade på att samarbeta med några av de bästa och mest innovativa organisationerna exklusivt inom Life Science-sektorn i vår region. Vi tillför värde till våra kunder och kandidater med våra konsulttjänster, outsourcinglösningar och rekrytering av specialister och ledare. PharmaRelations kunder är företag inom Läkemedel, Medicinteknik, Bioteknik, Egenvård, Tandvård och Djurhälsa. www.pharmarelations.com


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
PharmaRelations AB

Box 4070
169 04 Solna
Sverige
PharmaRelations AB

Sänd till en kollega

0.078