23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny senior konsult inom klinisk projektledning hos SDS

SDS har rekryterat Irini Lazou Ahrén som senior konsult inom klinisk projektledning. Irini kommer att ha sin bas i Lund, där SDS har ett kontor i Medicon Village.

Irini har en M.Sc. inom molekylär biologi och en PhD inom bakteriologi från Lunds universitet. Närmast kommer Irini från Probi AB, där hon under de senaste 14 åren jobbat med att designa, planera och koordinera randomiserade kliniska studier med probiotika.

- SDS är spännande eftersom jag jobbar i flera projekt och mot olika kunder. Det är en trygghet att omringas av kollegor som besitter så mycket kunskap och kompetens inom flera områden som alla är viktiga för att kunna stötta kunder i alla stegen från studiedesign till genomförandet och analys av resultat samt registreringen av en produkt, säger Irini.

Stora kunskaper inom functional food

Maria Fernström, som är chef över affärsområdet klinisk projektledning på SDS Life Science, är glad över rekryteringen.

- Irini kommer med sin långa erfarenhet att tillföra mycket för SDS. Bortsett från sina projektlednings- och forskningskunskaper besitter hon stora kunskaper inom functional food som är ett spännande framtidsområde . Hon har även suttit på ’’sponsorns’’ sida, och har därmed förståelse för vilka utmaningar en sponsor ställs inför i sin forskning, säger Maria.

Cytel Sweden
Sankt Eriksgatan 113, 3 tr
113 43 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE7104093021

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047