23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

SDS rekryterar klinisk projektledare och medical writer

| Medlemsnyhet | Företag SDS Life Science

SDS växer och gruppen för klinisk projektledning rekryterar dubbelt upp i form av Johanna Apro, Senior Klinisk Projektledare och Maria Wintergren, Senior Medical Writer.

Maria Wintergren är civilingenjör inom molekylär bioteknologi samt har en doktorsexamen inom lungmedicin och allergologi från Karolinska Institutet. Sedan nio år tillbaka har hon arbetat i life science-sektorn inom ett flertal terapiområden. Närmast kommer Maria från Oncopeptides AB.

- Jag är jätteglad att nu få vara del av detta härliga gäng på SDS. Känns tryggt att omringas av denna kunskapsbank av erfarna kollegor, säger Maria.

Johanna Apro kommer närmast ifrån Karolinska Trial Alliance där hon arbetade med projektledning och monitorering av kliniska prövningar. Johanna har en masterutbildning i nutrition och doktorerade på Karolinska Institutet där hon fördjupade sig inom lipidmetabolism.

- Jag lockades av möjligheten att fortsätta utvecklas inom projektledning av kliniska prövningar. I och med det nära samarbetet med SDS MedteQ kommer jag också kunna fortsätta arbeta med både medicinteknik och läkemedel vilket jag tycker är väldigt positivt, säger Johanna Apro.

Har kompetenser som är efterfrågade
Maria Fernström, avdelningschef för klinisk projektledning är mycket glad över att Maria  och Johanna har valt att börja på SDS Life Science.

- Marias och Johannas kompetenser är efterfrågade och vi får nu möjlighet att hjälpa ännu fler kunder med deras kliniska studier inom medicinteknik och/eller läkemedel, samt att skriva vetenskapliga dokument som kliniska studierapporter, säger Maria Fernström


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
SDS Life Science

Svärdvägen 23
281 33 Danderyd
Sverige
SDS Life Science

Sänd till en kollega

0.078