23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Fördelarna med produktutvinning och vad det ger på sista rad

Mouvex® excenterskivpumpar har egenskaper för produktutvinning som signifikant minskar avfall inom livsmedels-, läkemedels- och kosmetikproduktionen och samtidigt ökar avkastningen på investerat kapital.

Produktutvinning/återvinning är ett ämne som kan påverka lönsamheten kraftigt för tillverkare av livsmedel, läkemedel och kosmetika. Gäller från de enklaste systemen till hela automatiserade fabriker och hela koncerners lönsamhet.

Med ökade lönsamhetskrav tvingas operatörer av dessa tillverkningsanläggningar implementera nya sätt att möta etablerade produktionskvoter och samtidigt spendera mindre pengar. För många har den enklaste åtgärden i denna situation varit ett ökat fokus på att göra sin verksamhet mer energieffektiv, eller "grön" för att använda det allt populärare språkbruket.

”Mouvex® Excenterskivpumpar kan användas i hygienisk tillverkning på två sätt, först som en normal processpump, sedan som ett sätt att öka produktåtervinningen.  Resultatet är mindre slöseri med kritiska råvaror och dyra färdiga produkter, vilket resulterar i ett bättre resultat.“

Klicka här för att läsa hela artikeln.

Nyfiken? Kontakta våra försäljningsingenjörer för just din applikation så hjälper de dig hitta den bästa lösningen.

Kontakta våra försäljningsingenjörer direkt på 08-602 22 00 eller kundservice@axflow.se.

AxFlow AB
Ostmästargränd 12
Box 90162
120 22 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561403246

Kontaktperson

SWF

Sänd till en kollega

0.093