23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Minska din totala kostnad för reglerventiler under hela livs

| Medlemsnyhet | Företag Spirax Sarco AB

Från stor till liten, från lågt till högt tryck, Spirax Sarco reglerventiler kan fungera i de flesta processtillämpningar med minimal total ägandekostnad (TCO). Vill du veta mer om hur du kan minska dina kostnader för reglerventiler?

Spirax Sarco erbjuder ett brett utbud av Spiratrol-reglerventiler som ger minimala totalkostnader på grund av deras stabilitet, enkla idrifttagning, enkla underhåll och ett brett urval av alternativ samt kvalificerade support.

Enkelt "in-line" underhåll

Spiratrolventiler kan underhållas utan att tas bort från röret och inre delar kan bytas ut utan användning av specialverktyg (se i YouTube-videon hur enkel ventilen är att renovera)

Konstruktion med clamp-in seat, minskar de utmaningar som är typiska med konventionella påskruvade ventilsäten, som kan fastna och därmed kräva att ventilen tas bort från röret och därmed förlänger stilleståndstiden.

Lång livslängd på ventilens inre delar

Härdade ventilhus är standard och designade för ånga, vilket säkerställer hög motståndskraft mot erosion och korrosion i ett brett utbud av media. Våra reglerventiler är designade för att minska hastigheten genom ventilen, minska erosion i ventilkroppen och sänka ljudnivån.

Flexibel och anpassningsbar till olika processbehov

Spiratrol-ventiler kan också enkelt konfigureras om för att möta nya behov, samtidigt som lagerkostnaderna för reservdelar minimeras, eftersom de interna delarna i Spiratrol-ventilen kan användas med många olika ventiler.

Medlemsnyhet

Företag
Spirax Sarco AB

Evenemangsgatan 40, plan 2
169 56 Solna
Sverige
Spirax Sarco AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078