23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

RegSmart och UIC i partnersamarbete

| Medlemsnyhet | Företag RegSmart Life Science AB

RegSmart och UIC har tecknat ett partneravtal från 1 februari 2023. RegSmart stöttar UIC-bolag inom Life Science med rådgivning inom regulatoriska frågor samt bidra till UICs specialerbjudanden till antagna Life Science-bolag.

– Vi ser fram emot att bli medlem i UICs partnerteam och bidra med vår regulatoriska kompetens till nystartade läkemedels- och medicintekniska företag. Ingenting slår känslan av att bidra till den innovativa processen när man omsätter Life Science-idéer till verklighet, säger Agneta Larhed, medgrundare och Senior Regulatory Consultant på RegSmart Life Science

– Med RegSmart får vi ytterligare en kompetent partner som kan stötta UIC-bolag i det ofta snåriga regelverket för Life Science-innovationer, tillägger Niclas Stjernberg, VD för Uppsala Innovation Centre.
 – Ungefär en tredjedel av alla UIC-företag har en affärsidé inom Life Science och när det gäller regulatoriska möjligheter och utmaningar är det ofta avgörande att ha goda råd tidigt i affärsutvecklingsprocessen. Detta partnerskap är en viktig pusselbit för den intensifierade satsning UIC gör inom Life Science, både på kort och lång sikt, avslutar Niclas Stjernberg.

Medlemsnyhet

Företag
RegSmart Life Science AB

Eklundshovsvägen 5
752 37 Uppsala
Sverige
RegSmart Life Science AB

Sänd till en kollega

0.082