23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

AxFlow AB erbjuder nu LEWA doseringspumpar för Clean Market

AxFlow AB breddar distributionsavtalet för LEWA som nu även inkluderar Clean Market, applikationer med höga hygieniska och aspetiska krav t.ex. inom livsmedel-, biomedicin- och läkemedelsindustrin.

Detta innebär att AxFlow nu är återförsäljare av LEWAs hela produktutbud inom bl.a. segmenten läkemedel, kemi, petro-kemi, olja & gas, biogas, livsmedel, odöriseringssystem och Clean Market.

Från och med december 2012 utökar AxFlow AB distributionsavtalet av LEWA doseringspumpar även på Clean Market. AxFlow AB har sålt LEWAs doseringspumpar sedan april 2011 då man genom förvärvet av Chemo-Invest Specialpumpar AB övertog distributionen.

LEWA är världsledande när det gäller doseringsteknik och är kända för sin mycket höga kvalitet. Doserpumparna är tätningslösa kolvmembranpumpar för alla typer av vätskor, med steglös inställning av dosermängden. Den fortlöpande utvecklingen, förbättringen och expansionen av produkter kombinerat med kvalitetstillverkning utgör kundens garanti för tillförlitlig drift ute i produktionen, i provanläggningar samt i laboratorier.

LEWAs breda produktprogram hanterar flöden från 0,1 l/h till 180 m³/h, drifttryck upp till 1200 Bar, temperaturer mellan -160ºC till +500ºC och viskositeter från 0,1 till 250.000 cps.

”- Vi förstärker nu vårt erbjudande till våra kunder inom livsmedel och läkemedel tillsammans med LEWA. Vi har mycket goda erfarenheter av LEWAs kvalitetsprodukter och ser en stor tillväxtpotential på dessa marknader där vi redan nu verkar med vårt övriga produktsortiment.”, säger Petra Isaksson, VD AxFlow AB”

AxFlow AB är en av Sveriges största leverantörer av industripumpar, specialpumpar, pumpsystem och tillbehör inom processindustrin.

För mer information, kontakta:
Petra Isaksson
AxFlow AB
Ostmästargränd 12
120 40 Årsta
Tel: 08-602 22 00
Fax: 08-91 66 66
E-mail: petra.isaksson@axflow.se

AxFlow AB är en av Sveriges största leverantörer av industripumpar, specialpumpar, pumpsystem och tillbehör inom processindustrin. Vi levererar högpresterande, kostnadseffektiva och driftsäkra utrustningar för flödeshantering från världsledande tillverkare, något som garanterar hög teknisk standard och produktkvalitet. Inte minst vid svårare tillämpningar och pumpning av krävande vätskor.
Vi anpassar våra lösningar efter våra kunders specifika behov. Med vår kunskap och långa erfarenhet kan vi erbjuda de bästa lösningarna när det gäller pumpar, system och kringutrustning.
Läs mer om AxFlow: www.axflow.se

AxFlow är verksamt över hela Europa och är specialiserat på marknadsföring, distribution och tillhandahållande av en komplett försäljnings-, teknisk service för hög kvalitet, marknadsledande flödeshanteringsutrustning. AxFlow’s höga krav på teknisk kompetens, service och integritet har bidragit till stadig tillväxt sedan starten 1989 och ligger till grund för framtida utveckling. AxFlow representerar världsledande tillverkare av vätskehanteringsutrustning, och tillsammans erbjuder vi det högsta värdet för kunderna. AxFlow filosofi är att fortsätta att öka utbudet och omfattningen av tjänster och produkter för att erbjuda kunderna fullt engagemang och värde från en leverantör.
AxFlow Gruppen har en årsomsättning på MSEK 1,195 (2011) och har 400 anställda. Företaget är ett dotterbolag till Axel Johnson International AB, Stockholm, Sweden.
Läs mer om AxFlow: www.axflow.com

Axel Johnson International ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB tillsammans med Axstores, Martin & Servera (70%), Novax Svensk BevakningsTjänst samt delägda och börsnoterade Axfood (ca 50%) och Mekonomen (29%). Gemensam ägare är Antonia Ax:son Johnson med familj. Totalt omsätter de hel- och delägda bolagen i Axel Johnson cirka 63 miljarder kronor och har omkring 19 000 anställda (2011)
För mer information vänligen besök: www.axeljohnson.se

AxFlow AB
Ostmästargränd 12
Box 90162
120 22 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561403246

Sänd till en kollega

0.031