23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nyhet - Waukesha Universal Centrifugalpump - UC

Wakesha Cherry-Burrell lanserar det senaste tillskottet i produktutbudet, Universal Centrifugalpumpen (UC).

AxFlow, som marknadsför de välkända ving- och lobrotorpumparna från Waukesha, har kompletterat sin produktportfölj med en ny serie universella centrifugalpumpar från Waukesha. Serien består av 17 modeller med kapaciteter upp till 800 m³/t och differentialtryck på 15 bar. Centrifugalpumparna håller mycket hög kvalitet och har utvecklats för sanitetsapplikationer inom livsmedels-, bryggeri- och läkemedelsindustrin.

Den unika hydrauliska konstruktionen med spiralhuset placerat i bakstycket, avancerad pumphjulskonstruktion, förlängda utlopp och stor godstjocklek i pumphuset säkerställer maximal effektivitet med låga ljud- och vibrationsnivåer. Den specialkonstruerade axeltätningen, där till exempel den fasta fjädertätningen är placerad så att den inte kommer i kontakt med pumpmediumet, gör pumparna perfekta för hantering av en mängd olika livsmedels-, dryckes- och läkemedelsprodukter. Den sanitära konstruktionen har fullständig CIP- och SIP-rengöring som uppfyller kraven enligt 3A och EHEDG.

Waukeshas Universal Centrifugalpumpar kännetecknas av samma höga kvalitet, driftsäkerhet och enkla underhåll som Waukeshas förträngningspumpar och har en tydlig nisch i segmentet för sanitära och högeffektiva centrifugalpumpar.

All vätskehanteringsutrustning från AxFlow levereras med ett utbud av supporttjänster som sträcker sig från projektkonsultation och systemdesign till installation, driftsättning, service, reparation och utbildning.

Läs broschyr (engelska)

AxFlow AB
Ostmästargränd 12
Box 90162
120 22 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561403246

Sänd till en kollega

0.031