23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

AxFlow ställer ut på EuroMine

AxFlow ställer ut på EuroMine i Skellefteå 10-12 juni. Välkommen att titta förbi vår monter: 266.

Inom den svenska gruvindustrin finns en mängd mycket krävande applikationer med hög belastning och produktionshastighet. Vi ser till att din process är skyddad från onödiga driftstopp genom bl.a. förebyggande underhåll, i allt från projekt kalkyl, pumpdiagnostik, kapacitetsmätning och tillståndskontroll i fält.

Realax slangpumpar
Realax slangpump är utmärkta för pumpning av slam eller dosering av kemikalier. Kräver liten golvyta och minimalt med underhåll och finns i tryckback eller rullutförande. Läs mer.

Gardner Denver NASH vakuumpumpar och kompressorer
Gardner Denver Nash vakuumpumpar och kompressorer sänker driftskostnader och minimerar driftstopp. Vi utför aggregats-byggande, installation, start-up och service samt reservdelar. Läs mer.

AxFlow service på NASH vakuumpumpar
Ett livslångt åtagande för din NASH-pump eller kompressor omfattar fälttest och kontroll, serviceutbytespumpar, uppgraderingar och reparationer med originalreservdelar på Nash Service Center.

1. Fältkapacitetstest och inspektion med fiberoptik med diagnostik.

2. Utbytesprogram. Utslitna pumpar och kompressorer ersätts med renoverade och uppgraderade utbytesprodukter. Med Nash kvalitetsgarantier.

3. Utslitna pumpar och kompressorer skickas till ett av Nashs servicecenter för demontering, rengöring och inspektion. Efter reparation blir de nästa utbytesprodukt.

Läs mer om service & underhåll.

Kontakta oss idag på 08-602 22 00 för att boka tid för fältkapacitetstest och fiberoptiks test!

AxFlow AB
Ostmästargränd 12
Box 90162
120 22 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561403246

Kontaktperson

SWF

Sänd till en kollega

0.047