23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Slangpumpar av högsta kvalitet från AxFlow

Realax slangpumpar används inom en rad olika segment och applikationer. De arbetar lika bra med viskösa och abrasiva medier som de gör med de skjuvkänsliga.

Med ett brett produkt- och sortimentutbud från de minsta pumparna i serien, APY som passar utmärkt vid låga tryck såsom laboratorieapplikationer. Upp till de stora duplexpumpar RP100 lämpade för krävande industriella högtrycksapplikationer med abrasiva vätskor såsom t.ex. Titandioxid. Ett annat exempel där realax slangpumpar används är för avloppsrening på passagerarfartyg då pumpen levererats som en mobil lösning och kan flyttas mellan olika fartyg. Klicka här för att läsa mer om realax slangpumpar.

Slangpumpens princip är enkel. Slangen är placerad i pumphuset. Pumprotorn utövar tryck när den roterar på en uppsättning rullar eller tryckbackar som, i sin tur, trycker ihop slangen. Detta bildar ett vakuum bakom rullen eller tryckbacken som suger in vätska i slangen medan nästa rulle eller tryckback varsamt trycker vätskan framåt genom slangen. Pumpens enda slitdel är slangen, som snabbt och ekonomiskt kan bytas ut på plats.
Klicka här för att se video på slangbyte.

Slangar och tillbehör
Slangar för peristaltiska pumpar finns i många utföranden och material beroende på vad som passar din pumps uppgift. Flera faktorer ska beaktas för att upprätthålla en lång livslängd hos slangen t.ex optimal kompression, kemisk beständighet, innehållet av fasta ämnen, viskositet, temperatur, sughöjd mm. Klicka här för att läsa mer om slangar och tillbehör.

Pulsationsdämpare
Har du problem med pulsationer? Den flexibla pulsationsdämparen Flexodamp eliminerar vibrationer och tryckstötar samt minskar buller, vilket ger förlängd livslängd på installationen och minskar slitage. Klicka här för att läsa mer om pulsationsdämpare.

Klicka här för att läsa mer om realax.

AxFlow AB
Ostmästargränd 12
Box 90162
120 22 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561403246

Sänd till en kollega

0.048