23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Mono EZstrip gör pumpunderhållet snabbt och enkelt | AxFlow AB

Vi kontaktades av kommunens tekniker som lagt ned många timmar på att reparera matarpumpar som ständigt blockerats. De insåg snart att Monos EZstrip-teknik är den perfekta lösningen.

Med teknik som möjliggör underhåll på plats kan pumparna åtgärdas utan att några rörledningar behöver lossas. Den delade sugkammaren gör att montörerna omedelbart kommer åt den blockerade pumpens invändiga delar. Därmed är det enkelt att rensa pumparna eller byta ut en utsliten rotor/stator. Mono EZstrip-pumparna har ersatt båda de gamla pumparna och därmed minskat trycket på montörerna som ser till att anläggningen hålls i drift.

Så här säger teknikernas arbetsledare om framgångarna: ”Den här innovativa PC-pumptekniken är mycket välkommen. Genom att byta ut andra PC-pumpar på olika anläggningar mot Mono EZstrip-pumpen har vi uppnått stora fördelar i form av enklare underhåll och färre kostsamma driftstopp”.

Driftuppgifter:
Flytande torrsubstans: Upplöst slam 2% torrsubstans
Kapacitet: 4 – 10 m³/h
Tryck: 1 - 2 bar

AxFlows lösning:
Modell: EZstrip Z15AC med
• 2,2 kW kuggväxelmotor med växelriktare sänkt till 356 v/min vid 50 Hz
• Gjutjärnshus, rotor av hårdkromspläterat legeringsstål, stator av nitrilgummi och enkel mekanisk tätning
• Inloppsstorleken är 65 mm PN16-flänsar

I ett avloppsreningsverk hanteras trögflytande vätskor och vätskor med fast partiklar som måste pumpas på ett säkert sätt med minimala avbrott. Avloppsrening kräver smarta lösningar – och ett fullständigt förtroende för ditt system.

Vi spelar en avgörande roll inom avloppsrening. Genom att förena våra kunskaper om pumpar och vätskehanteringssystem med dina expertkunskaper om avloppsrening kan vi ta fram vinnande lösningar som håller dina processer igång och samtidigt sparar pengar.

Mono EZstrip™ serien
EZstrip™ är en familj av produkter, patenterad och tillverkad av NOV Mono och lanserades 2009.

EZstrip™ Transferpump
EZstrip har revolutionerat underhållet av excenterskruvpumpar och tillhörande produkter. Den viktigaste fördelen med EZstrip är möjligheten att utföra underhållet på plats.

EZstrip ™ Cake Pump – Trågpump
Trågpumpen kan demonteras helt och sättas ihop på bara 15 minuter utan att tas bort från befintligt rörsystem.

EZstrip™ TR Rensskärare
Rensskärare som erbjuder en konkurrenskraftig lösning för trasor, fasta föroreningar och fiberansamlingar i reningsverk och pumpstationer.

Mono reservdelar - EZparts™
För att vara säker på att din EZstrip excenterskruvpump fortsätter att prestera som om den vore ny, har Mono kompletterat produktfamiljen EZstrip med EZparts

Klicka här för att läsa mer reservdelar från Mono.

Klicka här för att läsa mer om hela EZstrip produktserie.

Ring oss på 08-602 22 00!

AxFlow AB
Ostmästargränd 12
Box 90162
120 22 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561403246

Sänd till en kollega

0.063