23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hon är ny konsult inom klinisk projektledning på SDS

Marie Westman är SDS Life Science senaste rekrytering.

Marie Westman har en masterexamen i molekylärbiologi, följt av en doktorsexamen i experimentell medicin från Karolinska Institutet. Inledningsvis började Marie karriären med grundforskning inom immunologi, för att sedan övergå till forskning och tillverkning av produkter för cellterapi. Där väcktes en nyfikenhet på nästa steg i processen: kliniska prövningar, vilket gjort att Marie arbetat med klinisk projektledning de senaste åren. Närmast kommer Marie från ProPharma Group och tidigare har hon bland annat arbetat på Karolinska Trial Alliance.

’’Jag har jobbat med alla delar i utvecklingen av en cellterapi produkt, från idé till kliniska studier’’, säger Marie. ’’Det känns jättebra att vara en del av SDS då jag har haft SDS på radarn länge’’.

Maries erfarenhet från produktion och klinisk projektledning gör att hon förstår vilka utmaningar små företag kan stå inför och vad de behöver hjälp med. Något som Maria Fernström, avdelningschef för klinisk projektledning på SDS Life Science menar är viktigt.

‘’Det är viktigt för oss eftersom vi jobbar med både små och stora bolag, och vi är så glada över att hon valt SDS’’, säger Maria.

Cytel Sweden
Sankt Eriksgatan 113, 3 tr
113 43 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE7104093021

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047