23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hygienisk konstruktion för livsmedel, läkemedel och kemi

Johnson Pump producerar högkvalitativa pumpar som är lämpliga för de flesta industrier, med särskild inriktning på livsmedel, läkemedel, kemi, petrokemiska och pappers- och massaindustrin.

SPXFLOW Johnson Pump har lång erfarenhet av tillverkning och försäljning av lobrotorpumpar. Varje ny applikation är unik och kräver ofta mycket hög kompetens.

Johnson Pump TopWing

TopWing serien är vingrotorpumpar i premiumsegmentet från SPXFLOW Johnson Pump. De är konstruerade för hygieniska förhållanden och är mycket lätta att diska med både CIP och sterilisera med SIP. Serien är dimensionerad och konstruerad för pålitlig drift och lång livslängd även vid extrema arbetsförhållanden.

 Pumparna är tillverkade helt i rostfritt syrafast stål med hög ytfinhet på vätskeberörda delar och är certifierade enligt EHEDG, 3-A och har även andra certifieringar för krävande applikationer.

 TopWing har ett enkelt underhåll, finns i 8 st olika pumpstorlekar med ett stort antal valmöjligheter för olika applikationer.

 Hur ser ditt behov ut? Kontakta våra försäljningsingenjörer för just din applikation så hjälper de dig hitta den bästa lösningen.

Kontakta våra försäljningsingenjörer direkt på 08-602 22 00 eller kundservice@axflow.se.

Länk:  

AxFlow AB
Ostmästargränd 12
Box 90162
120 22 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561403246

Kontaktperson

NH
Niklas Holmstedt
VD & Försäljningschef
+46 8 602 22 12 niklas.holmstedt@axflow.se

Sänd till en kollega

0.032