23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

AxFlow stärker organisationen

Roland Wik har i januari 2023 tillträtt tjänst hos AxFlow AB som försäljningsingenjör med ansvar för marknadssegmentet biomedicin och läkemedel.

Träffa vår nya medarbetare Roland Wik

Roland kommer närmast från I&L Biosystems Sweden AB och har över 20 års erfarenhet av försäljning, installation och service av analysinstrument till sjukhus, universitet, läkemedelsindustri och bioteknikbolag. Från kunder inom läkemedel- och bioteknikindustrin har han erfarenhet av GMP och installationer enlig IQOQ. Under dessa år har Roland arbetat med osmometrar, som mäter koncentrationen av lösta partiklar i lösningar, instrument för analys av cellodlingar (cellers morfologi och viablity samt bl.a metaboliter i cellodlingar). Han har även i det egna företaget Molek AB utvecklat produkter för manuell hematologi till den kliniska marknaden.

Hos AxFlow AB kommer Roland även att verka som produktspecialist för produkterna Quattroflow pumpar för Multi-Use och Single-Use applikationer, em-tec ultraljudflödesmätare och Malema massflödesmätare för Single-Use system.

Hur ser ditt behov ut? Kontakta våra försäljningsingenjörer för just din applikation så hjälper de dig hitta den bästa lösningen. Hitta rätt expert här: 

Kontakta våra försäljningsingenjörer direkt på 08-602 22 00 eller kundservice@axflow.se.

AxFlow AB
Ostmästargränd 12
Box 90162
120 22 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561403246

Kontaktperson

NH
Niklas Holmstedt
VD & Försäljningschef
+46 8 602 22 12 niklas.holmstedt@axflow.se

Sänd till en kollega

0.047