23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

RegSmart och Aleap startar samarbete

RegSmart Life Science har tecknat ett samarbetsavtal med Aleap, innovationshub för företag inom hälsa och Life Science i Oslo, Norge.

Syftet är att stödja innovativa läkemedels- och medicintekniska företag med regulatoriska råd i tidigt skede vid utveckling av produkter.

"Vi är glada över att få samarbeta med Aleap och stödja deras medlemsföretag att navigera i den komplexa regulatoriska miljön", säger Agneta Larhed, seniorkonsult på RegSmart. ”Trots att vi är ett relativt ungt konsultföretag, är vår långa branscherfarenhet avgörande för företag i tidiga produktutvecklingsskeden. Investerare är väl medvetna om hur reglerad Life Sciencebranschen är, så det är absolut nödvändigt att nystartade företag kan presentera sina lagstadgade utvecklingsplaner med trovärdighet och självförtroende.”

"Att utveckla innovativa life sciencelösningar innebär att du också behöver kunna navigera genom komplexa regulatoriska miljöer", säger Aleaps chef för tjänsteleverantörsprogram, Mariann Dønnum. "Om du inte har kartlagt hur din regulatoriska resa ser ut är hela din verksamhet i riskzonen". Med detta i åtanke har Aleap nu utökat sin portfölj av tjänsteleverantörer av regulatoriska konsulter, genom att ta in RegSmart som partner.

"Med sin långa regulatoriska erfarenhet från ledande befattningar på tillsynsmyndigheter och från små och stora life science-företag kan RegSmart underlätta utvecklingen av regulatoriska strategier genom att tillföra kunskap om "vad, när och hur” man ska göra saker. De kan ge expertråd och stöd kring europeiska och amerikanska regulatoriska krav, och hjälpa till att utveckla en regulatorisk plan som en del av en övergripande projektstrategi”, avslutar Mariann Dønnum.

RegSmart kommer att finnas på plats på Aleap en gång i månaden för konsultationer med medlemsföretag från och med januari 2023.

www.aleap.no

RegSmart Life Science AB
Eklundshovsvägen 5
752 37 Uppsala
Uppsala kommun
Sverige
VAT nummer: SE5592005382

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031