23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

RegSmart och UIC i partnersamarbete

RegSmart och UIC har tecknat ett partneravtal från 1 februari 2023. RegSmart stöttar UIC-bolag inom Life Science med rådgivning inom regulatoriska frågor samt bidra till UICs specialerbjudanden till antagna Life Science-bolag.

– Vi ser fram emot att bli medlem i UICs partnerteam och bidra med vår regulatoriska kompetens till nystartade läkemedels- och medicintekniska företag. Ingenting slår känslan av att bidra till den innovativa processen när man omsätter Life Science-idéer till verklighet, säger Agneta Larhed, medgrundare och Senior Regulatory Consultant på RegSmart Life Science

– Med RegSmart får vi ytterligare en kompetent partner som kan stötta UIC-bolag i det ofta snåriga regelverket för Life Science-innovationer, tillägger Niclas Stjernberg, VD för Uppsala Innovation Centre.
 – Ungefär en tredjedel av alla UIC-företag har en affärsidé inom Life Science och när det gäller regulatoriska möjligheter och utmaningar är det ofta avgörande att ha goda råd tidigt i affärsutvecklingsprocessen. Detta partnerskap är en viktig pusselbit för den intensifierade satsning UIC gör inom Life Science, både på kort och lång sikt, avslutar Niclas Stjernberg.

RegSmart Life Science AB
Eklundshovsvägen 5
752 37 Uppsala
Uppsala kommun
Sverige
VAT nummer: SE5592005382

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031