23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

3 trender som påverkar dig inom Life Science

Förändrade regelverk, ökad konkurrens och nya förväntningar ställer krav på dig som är verksam inom Life Science. För att förbli konkurrenskraftig krävs nya idéer och här är några av de trender som vi ser påverkar branschen just nu.

Digitaliseringen inom Life Science har gått fort de senaste åren och en bidragande orsak var pandemin som skruvade upp digitaliseringstakten rejält. Digitala verktyg som mobilappar, bärbara enheter och elektroniska journaler blir allt vanligare. Det finns flera fördelar med dessa, förutom att de gör det enklare att kommunicera och samarbeta mer effektivt kan man med hjälp av digitala verktyg även ta bättre beslut baserade på data. 

AI är en trend som potentiellt kan komma att revolutionera och öppna upp för stora möjligheter.  AI kan integreras i affärssystem för att automatisera uppgifter, förbättra datatillgänglighet och öka effektiviteten. genom att förbättra forskningsprocessen, diagnostik och behandling.

Automatisering blir allt mer användbart när det kommer till tillverkning av läkemedel och meditekniska produkter. Effektiviteten ökar, kvalitén blir bättre och risken för fel minskar. 

För att kunna hänga med i den digitala utvecklingen krävs att man har ett bra systemstöd och affärssystemet spelar en allt större roll i att digitalisera processer, bidra till ökad säkerhet och minska pappersarbetet. 

Jeeves ERP för Life Science är speciellt framtaget för dig och stöttar bland annat i reglerings och kvalitetskrav som GMP, produkthantering, klinisk forskning och dokumenthantering

Läs hela artikeln här! 

Jeeves Information Systems AB
Kungsgatan 44
111 35 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563434215

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047