23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny avdelningschef för Drug Development på SDS Life Science

SDS Life Science internrekryterar Ulrika Andersson som Director Drug Development. Ulrika tillträder i rollen 2 oktober.

Ulrika har i rollen som kommersiellt ansvarig för SDS Life Science fokuserat på att förbättra försäljningsprocesser, kundprocesser och kundvård för företaget. Tidigare har Ulrika arbetat med farmaceutisk utveckling på Astra Zeneca i 15 år och varit globalt ansvarig för projektledning för Recipharms produktutvecklingstjänster. Ulrika ersätter Christina Erixon, som går till Moberg Pharma.

- Det ska bli otroligt kul att jobba ännu mer med drug development-teamet på SDS. SDS Life Science integreras steg för steg med Cytel och jag ser fram emot att ta vårt erbjudande till nästa nivå för våra kunder, och bli än mer datadrivna i vårt synsätt, säger Ulrika.


En central del i Cytels Therapeutics Development Team

Sedan Cytel förvärvade SDS Life Science så har SDS blivit en central del i Cytels strategiska konsulttjänstutbud. Drug Development-gruppen är i allra högsta grad en bidragande faktor eftersom gruppen har kompetenser som inte tidigare fanns inom Cytel.

- Drug Developmentgruppen har länge hjälpt svenska läkemelsbolag inom toxikologi, farmacevtisk utveckling, CMC och mycket annat. Ulrikas erfarenhet av att arbeta globalt kommer vara till stor hjälp när vi nu mer och mer jobbar tillsammans inom Cytel för våra kunder, säger Maria Lundberg, vd i SDS Life Science.

Cytel Sweden
Sankt Eriksgatan 113, 3 tr
113 43 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE7104093021

Kontaktperson

AS

Sänd till en kollega

0.031