23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

APV & Seital hygieniska produkter nu i vårt sortiment

AxFlow gruppen fördjupar samarbetet med SPX FLOW i Europa och erbjuder nu även processutrustning från Seital och APV till våra kunder i Sverige.

Seital separatorer
Seital utvecklar och tillverkat moderna och avancerade separatorer och clarifiers med hög prestanda för ett spektrum av tillämpningar inom mejeri- och dryckesindustrin. Läs mer om Seital klicka här.

APV processkomponenter
APV är en av de ledande tillverkarna av hygieniska komponenter sedan generationer tillbaks. Produktportföljen omfattar ett brett utbud av ventiler, pumpar, mixrar, värmeväxlare och homogenisatorer. Ta en titt på vår hemsida

Vad gör APV speciellt
APV är ett varumärke med en hundraårig tradition och är en viktig del för AxFlow. APV erbjuder högeffektiva kundanpassade lösningar för livsmedels-, mejeri-, läkemedels- och hälsovårdsindustrin. APV’s program omfattar ett brett utbud av värmeväxlare, pumpar (lobrotor och centrifugal), ventiler, mixrar och homogenisatorer, samt många tjänster som är utformade för att maximera anläggningens effektivitet under hela dess livscykel.

APV på lager
Vi kan dessutom erbjuda APV’s standardprodukter och reservdelar direkt från lager. Tack vare ett långtgående samarbete med SPX FLOW i Europa har AxFlow-gruppens centrallager i Holland alltid en stor mängd komponenter och reservdelar till APV liggande på hyllan för snabb och smidig leverans. 

Kvalitetsprodukter och expertis. 
Anders Jönsson, marknadsansvarig hygien och livsmedel, har lång erfarenhet och kompetens av APV och kommer hjälpa våra kunder med sin expertis.

Hur ser ditt behov ut? Kontakta våra försäljningsingenjörer för just din applikation så hjälper de dig hitta den bästa lösningen. Klicka här för att hitta rätt kontakt.

Kontakta våra försäljningsingenjörer direkt på 08-602 22 00 eller kundservice@axflow.se.

AxFlow AB
Ostmästargränd 12
Box 90162
120 22 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561403246

Kontaktperson

NH
Niklas Holmstedt
VD & Försäljningschef
+46 8 602 22 12 niklas.holmstedt@axflow.se

Sänd till en kollega

0.047