23948sdkhjf

Invigning - ZEISS Competence Center i Eskilstuna

| Medlemsnyhet | Företag Carl Zeiss AB

Du är inbjuden! ZEISS Competence Center har öppnat i nya och moderna lokaler i Eskilstuna. Det firar vi med Öppet Hus den 7 mars 2017!

Här kan du med egna ögon se de toppmoderna faciliteterna, hälsa på medarbetarna och höra mer om hur vi kan hjälpa dig/er. Vi bjuder naturligtvis på lite gott att äta.

Under dagen har du möjlighet att se demonstrationer på ett stort urval av våra produkter, på både stora och små mätobjekt. Vi visar allt från den flexibla handscannern T-SCAN LV, till ZEISS O-INSPECT, en mätmaskin för kombinationen av beröringsfri och berörande mätning, samt ZEISS COMET L3D - en optisk 3D scanner. Du kan även titta närmare mätmaskinen ACCURA II, som finns tillgänglig i flera olika storlekar med flera olika typer av mäthuvuden och tillbehör. Maskinen kan skräddarsys efter dina nuvarande behov och uppdateras efterhand som dina behov ändras. Vi presenterar också ZEISS mjukvaru-lösningar, CALYPSO och PiWeb.
I Eskilstuna kan vi erbjuda tjänster inom applikation och konsultation, utbildning, support, demo, programmering och mättjänst.

> Anmäl dig här!

Kom till invigningen pröva de många möjligheterna och upplev hur, ZEISS Competence Center kan bli din partner inom mätning.
Dagens program ser du vid anmälan.

Datum: Tisdagen den 7 mars 2017
Tid: 09:30 - 17.00
Plats: ZEISS Competence Center, Västerleden 62, Eskilstuna
Sista anmälningsdag: 28 februari 2017

Medlemsnyhet

Företag
Carl Zeiss AB

Tegeluddsvägen 76
102 54 Stockholm
Sverige
Carl Zeiss AB

Sänd till en kollega

0.055