23948sdkhjf

Swedish Medtech söker ekonom/jurist

Vi söker en ekonom/jurist med intresse för hälso- och sjukvårdsfrågor. Du kommer att ansvara för projekt inom det hälsoekonomiska området samt arbeta med medlemsrådgivning inom offentligt upphandling.

Swedish Medtech söker ekonom/jurist med stort intresse för hälso- och sjukvårdsfrågor

Swedish Medtech är branschorganisationen för de medicintekniska företagen i Sverige. Vi söker nu en ekonom/jurist med intresse för hälso- och sjukvårdsfrågor.

Sista Ansökningsdag:2009-02-05

Placering Stockholm

Arbetsbeskrivning

I tjänsten kommer du att arbeta tillsammans med vår VD och jurist. Du kommer att arbeta i en liten kunskapsdriven organisation med högt tempo där förmågan att leverera resultat är mycket central.

I tjänsten kommer du att ansvara för projekt inom det hälsoekonomiska området. Du kommer också att arbeta med medlemsrådgivning inom huvudsakligen offentlig upphandling och etikfrågor. Du kommer att ansvara för utbildningsmoment i våra kurser och konferenser och löpande arbeta med att driva arbetsgrupper inom organisationen. På sikt kommer du även att vara organisationens externa representant inom frågor som rör hälsoekonomi.

Vi tror att du har följande bakgrund och erfarenheter:

- ekonomutbildning och/eller juristutbildning med kunskaper inom båda områdena

- mellan 2-5 års arbetslivserfarenhet från landsting, kommun, myndighet, konsultverksamhet eller privata näringslivet

- erfarenhet från arbete med offentlig upphandling

- gärna erfarenhet av arbete med konkurrensrättsliga frågor

Dessutom är du

- intresserad av frågor som rör det svenska hälso- och sjukvårdssystemet

- initiativrik och drivande

- samarbetsinriktad

- duktig på att bygga relationer och nätverk

Om Swedish Medtech

Swedish Medtech är branschorganisationen för medicinteknik i Sverige och har idag ca 150 medlemsföretag. Dessa företag svarar tillsammans för drygt 90 % av den medicintekniska marknaden i Sverige. Branschen är mycket bred och våra medlemsföretag har produkter som bland annat röntgen, ortopediska implantat, minimal invasiv kirurgi, pacemakers, dialys, hjälpmedel, IT för vården, sårvårdsmaterial, kanyler och inkontinensskydd. Medlemmarna är både stora och små företag, tillverkare och distributörer. På kansliet är vi idag sex personer och vi sitter på sitter på Klara Norra Kyrkogata i centrala Stockholm.

Kontakt

Ditt ansökningsbrev och CV skickar du till mia.engman@swedishmedtech.se. Sista ansökningsdag är den 5 februari 2009. Vid frågor kan du kontakta vår jurist Emilie Ankarcrona Smith 08-586 246 04 eller vår VD Anna Lefevre Skjöldebrand 08-586 246 06.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065