23948sdkhjf

MVA till Sydkorea och Kanada

Medicon Valley Alliances, MVAs, ambassadörsprogram får tre tillskott under hösten. Søren Harbel, Morten Fæster och Christian Rhee ska stärka organisationens internationella arbete.
Öresundsklustret har som ambition att ha life science-ambassadörer i tolv av världens ledande regioner till 2012. De tre nya ambassadörerna innebär ett rejält tillskott till till satsningen, som hittills har en person i Kobe, Japan. Christian Rhee kommer att arbeta från Seoul i Sydkorea, medan Søren Harbel och Morten Fæster ska jobba med life science-kontakterna i British Columbia i Vancouver, Kanada.

Christian Rhee har nyligen arbetat som rådgivare för den sydkoreanska provinsregeringen GyeongGi, samtidigt som han var vd för CR Consult. Genom det arbetet har han arbetat för att etablera affärskontakter mellan Danmark och Asien.

Morten Fæster kommer från en tjänst som senior director för Business Development & Licensing på Nycomed. Han kommer framöver att vara ambassadör för MVA på plats i British Columbia.

Søren Harbel är Morten Fæsters motsvarighet, som ska stärka samarbetet mellan MVA och life science-klustret i British Columbia, men han är stationerad i öresundsregionen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063