23948sdkhjf

Encorium öppnar på västkusten

CRO-företaget Encorium öppnar sitt tredje skandinaviska kontor i Göteborg. - Särskilt när vi jobbar mot mindre bolag är den geografiska närvaron viktig, säger Peter Asplund, ansvarig i Sverige och Norge.
Bolaget kommer att anställa en ny projektledare till kontoret och Peter Asplund kommer att jobba en del av sin tid i Göteborg.

- För oss är det viktigt med en personlig kontakt, det skapar bättre relationer. Regional kännedom och koll på de verksamma bolagen och klinikerna i området är också viktigt, säger Peter Asplund.

För tillfället har Encorium tre potentiella kunder i Göteborgsområdet och han säger att placeringen är väl vald, eftersom det finns gott om små och medelstora life sciencebolag på västkusten.



I samband med
att det nya kontoret etableras i Sahlgrenska Science Parks, SSPs, lokaler kommer bolaget också att göra en kampanj för att nå ut till bolagen i området.

- Det blir med fokus på medtechbolagen, de är ju starka i den här regionen. Att sitta i SSP tror vi är givande eftersom flera av våra kunder finns i den miljön, säger Peter Asplund.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.147