23948sdkhjf

Hallå där Fredrik Alpsten....

Vd på Doxa, som nominerats till Sweden Bio Award 2010.
På torsdag den 27 maj presenteras vinnaren i Sweden Bio Award 2010. Ett av de tre nominerade företagen till priset är Doxa:

Grattis till nomineringen, hur känns det?


-Tack! Det är jättehärligt!



Hur kommer det sig att ni är nominerade?


– Jag tror att det beror på att vi har lyckats utveckla en produkt som är unik inom sitt område samt att vi under det senaste året framgångsrikt gått från att vara ett forsknings- och utvecklingsföretag till att bli ett marknadsföringsbolag som lanserar produkten själva, utan att ingå samarbete eller sälja sig till ett stort bolag.

Varför borde ni vinna?

– Dels har vi under 2009 genomfört en framgångsrik svensk lansering av vår första produkt samtidigt som vi förberett för lansering under 2010 i ytterligare några länder, och dels har vi i Ceramir Crown & Bridge en produkt vilken många menar kan ge minskade samhällskostnader eftersom antalet lyckade behandlingar över tid ökar. Alla resultat hitintills styrker detta påstående.



Doxa är ett
företag som utvecklar, marknadsför och säljer biokeramiska produkter för tandvård. Ceramir Crown & Bridge, som lanserades i november 2009, är ett keramiskt cement som används för att cementera dentala kronor och broar. Det är den första i en serie produkter som företaget lanserar inom de närmaste åren.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125