23948sdkhjf

Chemel tillsätter ny vd

Margareta Krook lämnar plats för en ny, marknadsorienterad vd.
Margareta Krook har valt att avsluta sin tjänst som vd och ska istället arbeta med att slutföra företagets produkter. Ersättaren Sara Jensen var tidigare marknadsansvarig inom Biotech-Igg-gruppen och har erfarenhet av försäljning och marknadsföring på EMA-nivå. Hon har examen i marknadsföring och marknadskommunikation från ISC Business School i italienska Milano.

- Bolaget har trätt in i en marknadsorienterad fas där vd-positionen innebär att min tekniska kompetens för utvidgning av bolagets produktportfölj inte kan utnyttjas i dess fulla omfattning. Jag är övertygad om att Sara Jensen med sin bakgrund inom försäljning och marknadsföring kommer att tillföra kompetens som är till stor nytta för bolaget i dess nya fas, säger Margareta Krook i Chemels pressmeddelande.

Margareta Krook blir forsknings- och utvecklingschef och kommer att arbeta med att outsourca sin nya avdelning och produktionsverksamheten.

Chemel utvecklar, marknadsför och säljer biokemiska analyssystem som mäter halter av olika ämnen vid odlingar av mikroorganismer. Biotech-Igg är en säljorganisation inom företaget som levererar produkterna.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078