23948sdkhjf

Scanlab 2011 är inställt

Intresset är för svalt hos medlemsföretagen i Swedish Labtech så laboratoriemässan ställs in.
Scanlab 2011 som skulle arrangerats i Stockholm har nu ställts in. Intresset bland de svenska laboratorieföretagen är för svalt och nu ska en utredning med konsulten Lars-Olov Fredriksson i spetsen ta reda på hur mässans koncept ska ändras.

- Idag finns det många mässor med liknande koncept som konkurrerar, förklarar Lars-Olov Fredriksson. Labtech-företagen kan inte delta i alla mässor på grund av att det bland annat finns för lite personal i labben eller av tidsbristskäl. Nu ska vi undersöka hur vi kan ändra konceptet för att väcka intresset för Scanlab igen.

Årets Scanlab-mässa i Köpenhamn blir fortfarande av och likaså mässan under 2012. Är intresset för laboratoriemässor hetare i Danmark än i Sverige?

- I Danmark är Scanlab en etablerad mässa som har väldigt många besökare. Dessutom är landet mindre och möjliggör för fler företag att delta, säger Lars-Olov Fredriksson.

Lars-Olov Fredrikssons utredning visar ändå att branschen är intresserade av att ha en manifestation.

- Besökarna på Scanlabs tidigare mässor har mestadels varit nöjda, men det finns ett antal företag som tyckt att de varit för få besökare på mässan. Med ett nytt koncept hoppas vi locka fler besökare, säger Lars-Olov Fredriksson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096