23948sdkhjf

APL förnyar hela styrelsen

Apotek Produktion & Laboratorier, som sedan den 30 juni är ett fristående företag under Socialdepartementet, har nu tillsatt en ny styrelse.
Sedan den 30 juni är Apotek Produktion & Laboratorier ett fristående företag under Socialdepartementet. Nu har de tillsatt en helt ny styrelse med Stefan Carlsson från konsultföretaget Solving Efeso som styrelseordförande. Andra ledamöter är Johan Assarsson, regiondirektör Västra Götaland, Gunilla Högbom, vd för Locum, professor Wenche Rolfsen och Eugen Steiner, partner på Healthcap.

- När nu APL ska stå på egna ben som självständigt bolag är det läge att en ny styrelse utses. Med den nya styrelsen har vi fått en bra sammansättning av erfarenhet och kompetens som tillsammans med uppdraget medför en nystart och ger en fortsatt positiv utveckling av företaget, säger Stefan Carlsson i ett pressmeddelande.

Apotek Produktion & Laboratorier tillverkar extemporeläkemedel, specialtillverkade läkemedel för individanpassade behandlingar. Företaget är också en kontraktstillverkare inom life science med resurser för utveckling, analys och tillverkning av läkemedel.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062