23948sdkhjf

Isconovas vd slutar

Styrelseledamot hoppar in som tillförordnad.
Lena Söderström lämnar posten som vd för vaccinbolaget Isconova.

- Bolaget behöver en ledning med bred internationell erfarenhet från läkemedelsutveckling och stor erfarenhet från affärsutveckling, och nu har vi påbörjat rekryteringen av en vd med dessa egenskaper, säger Ulf Tossman, styrelseordförande i Isconova.



Russell Greig, idag styrelseledamot
i Isconova, hoppar in som tillförordnad vd tills dess att styrelsen har utsett en permanent efterträdare. Russell Greig tog plats i bolagets styrelse under året och har tidigare arbetat på ledande positioner på läkemedelsbolaget Glaxosmithkline och senast som vd för investmentbolaget SR one.

Lena Söderström rekryterades till vd-posten i slutet av augusti 2009. Under hennes tid på Isconova har bolaget ökat fokus på humanvacciner, listats på First north och tecknat flera avtal inom både human- och veterinärvaccin.

Isconova är ett forsknings- och utvecklingsföretag som utvecklar teknik som förbättrar vacciners effekt och varaktighet. Sedan 2005 har de produkter ute på veterinärmarknaden och börsnoterades under hösten 2010 för att få in finansiering till att utveckla företaget på humanmarknaden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063