23948sdkhjf

Vitrolife får tillförordnad vd

Hoppar in som koncernchef tills dess att bolaget hittat en permanent vd.
Bioteknik- och medicinteknikföretaget Vitrolife meddelade i slutet av oktober att vd:n Magnus Nilsson lämnade posten som koncernchef för att istället gå till dotterbolaget Xvivo perfusion, som fokuserar på transplantation. Nu tillsätter Vitrolife Thomas Axelsson som tillförordnad koncernchef och vd för Vitrolifes verksamhetsområde inom fertilitet.

Thomas Axelsson har tidigare varit vd för medicinteknikföretagen Stille och Artema. Idag sitter han som styrelseordförande i bland annat Dipylon medical och Airsonett och är styrelseledamot i bland annat investmentbolaget Medcap.

- Vi har nu fått en lösning på plats som vi är mycket nöjda med. Magnus kan koncentrera sig fullt ut på att arbeta med vårt transplantationsområde medan Thomas med sin kompetens och erfarenhet från att leda medicinteknikbolag kommer att arbeta för att driva fertilitetsområdet och Vitrolifekoncernen framåt under tiden som vi rekryterar en permanent vd, säger Patrik Tigerschiöld, styrelsens ordförande i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062