23948sdkhjf

Hon blir chef för framtidsinstitutet

Nytt institut ska analysera omvärld och framtid.
Det nya institutet Life science foresight institute har tillsatt en vd. Paula Zeilon kommer att leda institutet som kommer att fokusera på omvärldsanalys och framtidsforskning inom life science.

- Genom åren har jag hjälpt många företag att förstå sin omvärld och hur de bäst kan ta tillvara och utveckla potentialen i sina tillgångar. Behovet av bra omvärlds- och framtidsanalys är enormt, säger Paula Zeilon, i ett pressmeddelande.

Paula Zeilon har arbetat inom life science-industrin i 25 år, bland annat som tillförordnad vd för Alligator Bioscience och på ledande positioner på Dako och Amersham Biosciences. Hon sitter i dag i styrelsen för Hansa Medical och Biogaia.

Insitutet ska analysera olika strategiska beslut som tagits av företag för att utvärdera hur olika metoder fungerar. Högst prioriterat är små och medelstora företag som ofta saknar resurser för att att göra en egen omvärdsanalys. Projektet drivs huvudsakligen av Lunds universitet men även Skånes universitetssjukhus, Region Skånes näringslivsenhet, Malmö högskola och Malmö stads F&U samt ett privat företag kommer att vara delaktiga i projektet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064