23948sdkhjf

Ågerup in i Bluefish

Bolaget rekryterar två tidigare Q Med-chefer till styrelsen.
Det svenska generikaföretaget Bluefish Pharmaceuticals har rekryterat nytt till bolagets styrelse. Vid en extrainsatt bolagsstämma den 19 januari röstades Bengt Ågerup och Erika Kjellberg Eriksson in i bolagsstyrelsen.

Branschprofilen Bengt Ågerup får en plats som ordinarie styrelseledamot. Bengt Ågerup grundade estetikbolaget Q Med som såldes till schweiziska Galderma för ett år sedan och har mångårig erfarenhet från branschen. Sedan dess har han investerat i ett flertal projekt genom sitt nya investmentbolag Nxt2b och även tagit plats i ett flertal styrelser.

Erika Kjellberg Eriksson får en plats som ställföreträdande styrelseledamot. Hon arbetar i dag som ekonomichef på Oxthera, ett bioteknikföretag baserat i Uppsala. Dessförinnan har hon arbetat på liknande poster, i åtta år på Q Med och i två år på Biophausia.

Bluefish Pharmaceuticals utvecklar läkemedel på substanser som redan är godkända och har dokumenterade effekter. I dag består bolagets styrelse av Carl Palmstierna, Gerald Engström, Karl Karlsson, Bengt Ågerup och Erika Kjellberg Eriksson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094