23948sdkhjf

Ännu en chef lämnar Karo Bio

Forskningchefen går till konsultfirma.
Under 2011 har nästan hela Karo Bios ledningsgrupp bytts ut. Efter att bolaget höll en turbulent bolagsstämma i maj 2011 har personerna i den dåvarande ledningen lämnat bolaget en efter en. Sist att gå är forskningschefen Anneli Hällgren.

Årsmötet i maj avslutades med att styrelseordföranden Bo Håkansson hastigt lämnade sin post. Det blev starten på ett omtumlande avhopp från ledningen då vd:n Fredrik Lindgren, Jens Kristensen som var chef för den kliniska utvecklingen och ekonomichefen Erika Söderberg Johnsson. Forskningschefen Anneli Hällgren var sist ut att lämna bolaget och av den ledningsgrupp som fanns innan årsmötet sitter i dag enbart en kvar på sin post, affärsutvecklingschefen Lars Öhman.

Anneli Hällgren börjar nu på konsultfirman Pharma Corporate Advice. Hon får en plats som senior partner och kommer att arbeta som rådgivare inom preklinisk forskning och utveckling.

Anneli Hällgren är utbildad apotekare och har doktorerat i fysiologi vid Uppsala Universitet. Hon har arbetat som forskningschef på Karo Bio sedan 2006.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065