23948sdkhjf

Cellavision rekryterar USA-chef

Peter Wilson ska leda dotterbolagen i väst.
Cellavision har rekryterat Peter Wilson till posten som chef för bolagets verksamheter i Nordamerika. Han efterträder Dave Autry som varit chef där sedan 2009.

Peter Wilson kommer att ansvara för de båda dotterbolagen i USA och Kanada och kommer att rapportera till vd:n Yvonne Mårtensson. Han tillträder sin tjänst den 1 september.



Peter Wilson har
rekryterats internt från Cellavision där han i dag arbetar på marknadsavdelningen. Han har de senaste fem åren haft en plats i bolagets ledningsgrupp. Peter Wilson är utbildad civilingenjör med inriktning på kemi och har tidigare arbetat på laboratorieutrustningsföretaget Foss.

- Jag är mycket glad att Peter Wilson ska leda Cellavisions sälj- och marknadsarbete i Nordamerika. Peter har haft flera nyckelroller på Cellavision sedan 2000 och har en omfattande erfarenhet av bolaget, våra marknader, konkurrenter och kunder. I Nordamerika har våra satsningar på partnersamarbeten parallellt med egen försäljning haft en avgörande påverkan på våra försäljningsframgångar och Peter har utmärkta förutsättningar för att fortsätta utveckla verksamheten framåt, säger Yvonne Mårtensson, vd och koncernchef Cellavision, i ett pressmeddelande.



Cellavision är ett
medicinteknikföretag som bland annat utvecklar och säljer system för rutinanalys av blod och andra kroppsvätskor i sjukvården.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062